HOME » Nieuws » Nieuwe namen voor volgend seizoen (2017/2018)

Nieuwe namen voor volgend seizoen (2017/2018)

Gepubliceerd op 27 januari 2017 15:46

In deze rubriek komen de nieuwe namen te staan van de spelers die per volgend seizoen Kampen 1 komen versterken.

Op het moment van schrijven staat de tweede seizoenshelft van 2016/2017 op het punt van beginnen. Morgen speelt Kampen 1 de eerste (uit-)wedstrijd in en tegen Zalk.

Als we iets verder kijken zien we in de verte seizoen 2017/2018 al liggen. De eerste voorbereidingen daarvoor zijn al getroffen. Hoofdtrainer Arjan ten Hove heeft verlengd en gaat dus weer een jaar door. Onze technische commissie gaat de komende tijd in gesprek met de huidige verdere staf en spelers en mogelijke versterkingen.

De eerste naam die we kunnen noemen is die van Bas van der Vegt. Dit is een bekende naam omdat hij niet lang geleden ook onder de lat stond bij Kampen 1. In het eerste jaar van het 'nieuwe' Kampen 1 onder leiding van Arjan ten Hove speelde Bas in de selectie en werd hij van de drie keepers de vaste eerste keeper. Bas is de seizoenen daarna met vrienden gaat voetballen in het 3e van Kampen en was daar een succesvol aanvalleider. Maar met het keepen in het hart gaat Bas toch weer terug naar daar waar hij enorm goed in is: op atletische wijze het doel schoon houden. Bas, veel succes dit seizoen in het 3e en tot volgend jaar bij het 1e!

«   »